24-08-22 Rites Ceremonies and Medicinsongs in Pachacuti del 2

Enligt qeroschamanismen lever vi i Pachacuti, tiden som vänder världen, eller ställer världen tillrätta. Nycklarna till den nya människan, Homo Luminus, finns enligt samma tradition i Munay-kiriterna.

Under den ettåriga utbildningen i Medicinhjulet har jag fått alla riter (2 i efterhand eftersom jag missade det sista tillfället), men jag har nu fördjupat mig i dem ytterligare genom en 10 veckors utbildning för Marcela Lobos, Alberto Villoldos, 4 gästlärare och qeroschamaner.

Detta vill jag dela och det ska också delas-det är ett entydigt budskap från traditionen.

Under 4 dagar i augusti, kommer du att få de 5 första riterna på traditionellt sätt, sound, trumma och sång kommer att integreras under hela helgen. Du kommer att få yogaaktiveringar av riterna (så du kan aktivera dem hemma), alldeles nyskrivna medicinsånger och nya sånger för att kalla på varje rit, kunskap om qeroschamanismen och teachings, allt samlat i en manual med utförliga bilder och texter. Vi kommer att trumma tillsammans och du kommer att få vara med om en trumresa och delta i olika schamanska ceremonier och healingmetoder.

Vi kommer att ha eldceremoni, bergsceremoni, ceremoniella bad, vistas i skogen, lära oss att vara Daykeeper’s-förvaltare av Moder Jord.

Det första kurstillfället äger rum den 22-26 maj och det andra tillfället den 21-25 augusti, 5 dagar vardera.
Vi börjar den 22/5 kl 10.00 och slutar den 26/5 runt 15.

Kurskostnad per tillfälle: 3750 kr inkl moms
Min vision är att sprida dessa nycklar till så många som möjligt och då ska inte det ekonomiska vara avgörande för om man kan gå eller ej.
Mat och logi: 4 övernattningar och 13 måltider 5106 kr

Varmt välkommen
Aho!