Böcker

IMG_1975

Har du försökt att ändra livsföring, näringsintag, motionsvanor-bytt läkare, mediciner eller till och med relationer-men mår ändå inte bra? Är det kanske så att en allvarlig sjukdom har manifesterats, eller känner du diffusa symptom som tyder på att något inte står rätt till?
Då återstår bara en sak att förändra: dina tankar. Det här är 30 dagliga lektioner i hur du kan ändra dina tankar om sjukdom, baserat på framför allt A Course in Miracles syn på sjukdom, men också Eckhart Tolles, Oshos, The Secrets mfl.
I boken har jag, Karin ( författaren ), en dialog med 2 st. kvinnor som har manifesterat olika symptom i sina kroppar. Deras kommentarer, motstånd, rädslor och ärliga självutlämnande attityd gör texten levande och intressant – igenkänningsfaktorn finns i oss alla.

 Här kommer några kommentarer från några som precis har läst boken:
“Jag har sugit åt mig av Annas reaktioner som en svamp och likaså er dialog. Den förklarar och förankrar lektionen i vardagen. Jag kan säga att jag blivit mer trygg och mer glad och o lycklig i det lilla under den senaste tiden. Din bok och ditt erbjudande att jag skulle få tillgång till den var som en gåva från Gud och änglarna. Oerhört tacksam för denna synkronicitet. Vid exakt rätt tidpunkt. Tack Karin för att du hörde dem.”
Lotta Come’t

”Tack för en underbar bok? Jag läser och tänker att det här känner jag inte igen mig i..
Sen blundar jag och känner efter? då ser o känner jag många olika saker, oläkta gamla sår. Ser beteenden som kommer minst från farmor, men kanske ännu längre tillbaks…
Som har hindrat mig från att vara glad i vardagen, att se o glädjas åt små saker i livet.
Det svåraste är att inte sträckläsa.”

”Kom hem från semestern sent igår kväll. Hittade ett paket bland posten. Öppnade..boken? Tack Började bläddra i den, så min man fick packa ur halva husbilen innan jag kom på att boken finns kvar, och att jag skulle hjälpa till?Kraam???

Hej! Nu har jag fått boken och börjat jobba med den.. Jag ser tydligt hur jag skapat sjukdomarna i mitt liv, när det har varit kaos runt om kring! Detta visste jag redan innan, men du väcker redan nedärvda kunskaper och visdomar djupt inom mig.. Ungefär som när jag gick min första yogautbildning när mitt hjärta bara sa Ja Ja Ja Ja till allt som jag inte visste, men ändå visste i hjärtat! Kommer bli en spännande resa med dina lektioner!

”Hej!
Läser boken. Jobbig. Så rätt. Så bra. Börjar förstå. Klump i halsen av insikt. Så rätt i tiden. För mig. Äntligen. Tack!??

”Snälla skicka en massa kärlek till ’Anna’ och ’Sofia’ från mig. Jag gör det härifrån men skulle så gärna ge dem varsin kram. Så fina de är!!!
Karin boken väcker så mycket. Tack ??

På baksidestexten kan du också läsa vad två andra ”recensenter” säger:

IMG_1984”A Course in Miracles är ett verk med djup visdom. Det är inte ett verk som alla förmår att ta till sig p.g.a. upplägget och det speciella språket. Karin har studerat ACIM hängivet, upplevt visdomen och har en djup önskan om att sprida det vidare.
I den här boken får vi följa hur Karin guidar två adepter på vägen. Dialogen gör det hela lättillgängligt och spännande och man blir inspirerad att prova själv. Gamla föreställningar om sjukdom och lidande blir omkullkastade och livet blir ett mirakel. Läs boken och bli lycklig!” Eva Zetterlund, läkare och homeopat

”Sjukdom är en illusion som sinnet, inte kroppen skapar – du kan vägra att se den i dig själv och andra. Makten att välja de positiva, helande tankarna i stället för att göda de negativa, sjukdomsalstrande ligger hos dig. Bli en mirakelarbetare och du blir själv helad – vi delar samma ljus.
Karins lika tankeväckande som kärleksfulla bok påminner om att vi faktiskt är här för att vara lyckliga – inget annat! Jag rekommenderar den varmt! Ulrika Olausson, Fil. Dr, professor och sanningssökare.

                          tacksam_cover 15356566_10154760272863058_8735246312371977805_n1

Tacksam har fram till i dag kostat 150 kronor. 
Till boken hör en heminspelad CD-skiva med  21 av de mantran som avslutar texterna i boken.

Bok: NU 100 kr
Bok + CD 200 kr plus frakt

En ny Tankebok utkommen i januari 2016.
Tacksam består av 32 texter som handlar om vägen till ökad medvetenhet genom närvaro, tankar om livets yttringar, relationer ( nära och avlägsna ), naturen – allt ur ett andligt perspektiv.
Till varje text presenteras ett mantra, mantran hämtade ur olika traditioner och som passar till respektive text.

Några ord ur eftertexterna:
”En bok att verkligen vara TACKSAM över… Den handlar om livet, om hur vi ska kunna leva det mer kärleksfullt och medvetet. Något som verkligen behövs i dessa dagar. En dos av eftertänksamhet och kärleksfull visdom i livet”
Premleena Wettergran – författare, kursledare och livscoach

”Tack kära Karin för inspirerande, insiktsfulla och värmande ord som tar en rakt in i hjärtat. Det sägs att det högsta medvetandet en människa kan befinna sig i är ett vara i Tacksamhet, detta har du fångat med briljans. Lycka och Glädje till alla läsare!”
Anette Carlström – författare, lärare, guide och inspiratör

”En ovanlig poesibok som berör de allra viktigaste frågorna i livet. Vem är jag egentligen? Lever jag livet, eller lever livet mig? Någon sa: ”Att förstå att jag är ingenting är visdom Att förstå att jag är allting är kärlek. Kanske kan dessa ord sammanfatta denna lilla boks kloka innehåll. Karin har i sina finstämda dikter fångat denna djupa men enkla sanning väldigt fint. Jag hoppas boken kan få några att vakna upp ur illusionen, upplevelsen av separation och bli ett med livets tidlösa flöde”
Roger Nilson – beroendeläkare/terapeut, författare, föreläsare och jordenruntkappseglare