24-07-17 Rites, Ceremonies and Medicinsongs in Pachacuti, del 1

“The Munay-Ki is your invitation to dream an entire new world into being.”
– Alberto Villoldo, founder
Munayki är ett möte med själen, ett tillfälle att dyka djupt in i vilka vi är. Riterna är inte bara 10 initieringar, utan evolutionära steg i utvecklingen av den nya människan.

Medan nationer strider om äganderätt till landområden, behöver vi finna den visdom som skapar fred mellan alla nationaliteter. Vi behöver drömma en story som inkluderar helheten. När vår kapacitet att förstöra världen växer, är det dags för oss att ta ett steg fram och bli de nya förvaltarna av skapelsen.

Fördjupa dig själv i detta årtusendes visdom genom Munayki och conecta med riterna live i Nyhyttan genom yogaaktiveringar, dans, sång, ceremonier, ritualer, närheten till naturandarna i bergen, vattnen, skogarna, elden, ja hela denna fantastiska natur vi har på knutarna däruppe. Det kan förändra ditt liv-det har förändrat mitt. Jag är medskapare i en ny dröm, i en dröm om fred, frihet, kärlek, samhörighet och Oneness.

Vi har 5 underbara dagar tillsammans (1 rit om dagen), där vi renar oss själva från sådant som inte gagnar oss längre, för att sedan ge varandra riterna och ständigt aktivera dem på olika sätt.

För det ändamålet får du musikinspelningar med nya sånger till riterna, arketyperna, elden, elementen, sacred space, wiracocha samt 5 olika spellistor till de olika riternas yogaaktiveringar, information om riterna och annat som hör till denna modul, sångtexter, bilder på yogaposer mm-allt samlat i en manual.

Oavsett om du är ny till riterna, eller vill fördjupa dem, är det här ett tillfälle designat att bredda kunskapen och förkroppsliga riterna i dig, så att din andliga resa laddas med de nya energier som nu strömmar in över planeten.

Vi trummar tillsammans, du får ta emot sound i form av gongar, skålar, röst under guidade ”resor” till bl.a. Edens lustgård, där vi kan läka ”storyn” om separation.

Munay-Kiriterna är heliga processer, viskade till oss genom tidsåldrarna av schamaner från Anderna och Amazonas. De bär frön av universell visdom och healing- en resa till självrealisation.

Få tillgång till de teachings som jag själv har haft förmånen att tillägna mig genom att gå den certifierade 10-veckorsutbildningen för Marcela Lobos, Alberto Villoldo, gästlärare och qeros.

Delta i transformerande övningar som jag har designat efter många många timmars fördjupningar av riterna. Genom dem får du möjlighet att integrera varje rit på djupet genom egen praktik.

Lär dig att transformera riternas kraftfulla frön till andra genom dessa praktiska övningar, skräddarsydda för att fördjupa riterna på daglig basis.

Lärarna i den utbildning jag nämnde ovan har bara uppmuntrat oss till att ge riterna på de sätt som passar oss själva, och när jag berättade om och visade mitt sätt var kommentaren: underbart, ju fler sätt att sprida detta på desto bättre!!
Därmed inte sagt att vi ändrar på det ursprungliga sättet att överföra en rit.

Vi börjar 17/7klockan 10.00 och slutar söndag 21/7 klockan 15.
Tillfälle 2 med de 5 högre riterna går 23-27 oktober.

Kurskostnad per tillfälle: 3750 kr inkl moms
Mat och logi: 4 övernattningar, 13 måltider 5106 kr

Varmt välkommen!
Aho!