24-09-26 Healing Power of Sound, steg 2 -modul 1 med Månica Pettersson

Vi har nu bestämt att vem som helst kan närvara på skålhelgen 26-29 september med Månica Pettersson och mig. Du behöver inte ha några förkunskaper, men förstås vara intresserad av soundet, vibrationerna, healingen och upplyftandet från skålarna förstås.

I min del av helgen kommer du att få relatera till dina egna skålar (om du inte har, får du låna) på ett sätt som du aldrig har gjort förut. De kommer att bli dina allierade och vänner för all framtid, samtidigt som vi kopplar samman dem med schamanska riter i små teman som t.ex. elementen/Bands of Power, chakrana/Harmony Rite, Solen, Månen, Stjärnorna. Skålarna kommer att på ett nytt sätt serva dig på denna episka resa som sound och schamanism utgör och som kollibrin guidar oss i. Om du så bara äger en skål så går det att använda den i alla dessa hjärtöppnande tekniker. Annars får du som sagt låna.

Månica Petterson Soundhealer Frekvensguide Galaktisk Shaman Medicin & Yinyoga lärare.
Månica driver Andrumyoga Soundtempel i Hägersten / Stockholm, och är skaparen av kurserna HowToPlay Crystal Singingbowls & Gong. Hon jobbar som energi healer och undervisar även i Yin och Medicinsk yoga Månica’s specialitet är avancerat Gongspel och soundhealing från Alcemy Crystal Singingbowls som är inkluderat i meditationer, yogaklasser, individuella sessioner och i små till stora grupper. Hon har varit involverad i djupt energiarbete med Shamaner i nio år, och integrerar sina instrument med förkärleken i att guida människor till att ära allt som är, slappna av och frisläppa, för att kunna bli den bästa versionen av sig själva och expandera sitt egna ljus. Så vi alla kan stå grundade stadiga klara och redo att bjuda in det nya i den förunderliga tiden vi är i nu!
”Vi är dom vi väntat på”
Under workshopen kommer vi dyka djupare in i speltekniker och förståelsen kring Crystal Singingbowls och hur du kan bli en öppen inkännande kanal för skålarna och som soundhealer.


Investering: 3950 kr inkl moms i kursavgift
Mat och Boende: 3255 kr inkl moms
Vi börjar den 26/9 med lunch klockan 13.00 och slutar på söndagen 14.00

Här kan du läsa mer om skålarnas magiska effekter:
”Dåligt humör och förhöjd ångest är kopplade till ökad förekomst av sjukdomar. Denna studie undersökte effekterna av ljudmeditation, speciellt tibetansk sångskålsmeditation, på humör, ångest, smärta och andligt välbefinnande. Sextiotvå kvinnor och män (medelålder 49,7 år) deltog. Jämfört med förmeditation rapporterade deltagarna efter ljudmeditationen signifikant mindre spänning, ilska, trötthet och nedstämdhet (alla P s <.001). Dessutom upplevde deltagare som tidigare var naiva till denna typ av meditation en signifikant större minskning av spänningen jämfört med deltagare som upplevt denna meditation. Känslan av andligt välbefinnande ökade signifikant hos alla deltagare.
Tibetansk sångskålsmeditation kan vara en genomförbar lågkostnadsteknologisk intervention för att minska känslor av spänning, ångest och depression och öka andligt välbefinnande. Denna meditationstyp kan vara särskilt användbar för att minska spänningar hos individer som inte tidigare har utövat denna form av teknik.”

Varmt välkommen!