23-06-16 ACTA A call to awakening

Vi ska göra en resa djupt inom oss själva – en resa som består av självundersökning och upptäckter. Utan att vända oss inåt, studera vårt eget sinne, ta en ordentlig titt på falska tankar och trosföreställningar, kan vi inte hitta de svar och de förändringar vi söker. Egot är separerat från Gud, det kommer från en falsk trosföreställning som bygger på rädsla, skuld och offer: separation.

Kan du tänka dig hur det skulle vara att vara totalt fridfull och lugn – alltid? Det är ingen omöjlighet. Frid är redan närvarande och när ditt sinne har frid som enda mål, kan vi leva de liv vi i sanning vill leva.

Denna helg ska vi sträva mot detta enda mål med hjälp av ACIM:s teachings, genom sång, glädje (som är en konsekvens av frid), ärliga sharings, yoga och meditation. Vi kommer att granska trosföreställningar och negativa tankar, lära oss att följa Den Helige Ande och Jesus som guider, exponera privata tankar och lyssna på varandra.
Vi kommer att lyssna/titta på flera värdefulla och noga utvalda länkar med David Hoffmeister, den främste uttolkaren av ACIM som jag ser det ( du bör därför var någorlunda van vid att lyssna till engelska).
Ämnen som kommer att belysas är bl.a. Syfte, förlåtelse, egot, varseblivningsproblemet och mastery genom kärlek.

I ljuvlig sommartid, finns underbara möjligheter till bad och promenader. Vi äter god vegetarisk mat och du får enkelrum med dusch och toalett.

This is a call to awakening!

Nyhyttan 16-18 juni
Investering: 3700 inkl. allt
Start med lunch 1300 på fredagen
Avslut söndag ca. 15.00