Yogalärarutbildning på Marstrands havshotell

FullSizeRender

En ovanlig, bred och allomfattande yogalärarutbildning äger rum på Marstrands hotell under ett år med början i höst.

Dina huvudlärare Aurora Cederholm och Sara Modin är utbildade inom Hathayoga via Villavi i Stockholm samt har båda fördjupat sig i sekvensering för Caroline Westling. Aurora har också utbildat sig i Yinyoga hos Magdalena Mecweld. Hon håller workshops runt om i Sverige och klasser på Runnviken, Villavi och The Castel yogastudio i Gamla stan. Sara undervisar på uppdrag av offentlig sektor i studio vid Skeppsholmen.

Dina huvudlärare har båda ett livslångt intresse för hur kropp, själ och hälsa hänger ihop och använder sin egen livsresa och erfarenhet i mötet med andra. De vill uppmuntra till självreflektion, balans och glädje genom sin undervisning. Det är också vad som driver dem att starta en ny yogalärarutbildning där de blandar det bästa från yogans värld!

Till utbildningen kommer lärare med spetskompetens:

Mia Gustafsson Zetterlund är erfaren distriktsläkare som undervisar i anatomi, fysiologi och funktionsmedicin. Du kommer att få personlig vägledning kring vad just du ska tänka på när det gäller kost, träning och hälsa.

Dr Sangeeta är en av Sveriges mest meriterade inom ayurveda och indisk medicin. Dr Sangeeta kommer att ge pulsläsning på var och en, och berätta kort om din doshatyp och eventuella obalanser. Du får konkreta tips hur du kan må ännu bättre.

Mariah Weinehammar är en erfaren yogi som länge förkovrat sig i chakrasystemet. Hon kommer att dela sina viktigaste kunskaper om hur du använder och utvecklar din yogapraktik utifrån läran om våra chakran.

Karin Gibson är Kundalini-, Yin- och MEM-yogalärare. Hon är också gongmästare, utbildad av två av giganterna inom området:Don Conreaux och Methab Benton. Hon kommer att undervisa i gong och hur du kan fördjupa din och andras yogapraktik med hjälp av gongyoga. Karin håller även i mantrasång och soundhealing.

Läs mer om utbildningen på Marstrands Hemsida
https://www.marstrands.se/vart-salta-spa-pa-vastkusten
Scrolla ner till Yogaakademi, PDF-fil under rubriken Ladda ned.