Jonatan Gibson

Välkommen att läsa mitt cv!

Hej! Mitt namn är Jonatan Gibson och jag är 27 år gammal och bor i centrala Örebro med min fru. Jag har alltid haft ett stort intresse för kommunikation och budskap, saker som påverkar och fångar människors uppmärksamhet. Men processen och vägen dit har gjort mig ännu mer fascinerad.

Jag ser kommunikation som en utmaning, en utmaning i att hitta möjligheter. Det var just detta som fick mig att söka till reklambranschen efter mina studier (IT-Media Johnbauergymnasiet & Digital Mediadesign 160p Örebro Univeristet). Jag har varit verksam på en mindre reklambyrå som heter The Mark & Hilton Group under fem år.

Läs gärna mer om min bakgrund och kompetens nedan på denna sida,

Med vänliga hälsningar!

Jonatan Gibson

Webbutvecklare / Grafisk UI Designer

Erfarenhet

Jobb och utbildning

På The Mark & Hilton Group var min roll huvudsakligen att jobba som grafisk formgivare, där jag hanterade utformning av webbplatser, logotyper, tryckmaterial, webbanners, digitala nyhetsbrev, vepor, eventmaterial etc.

Under åren på byrån fick jag en bra bild av hur webbutveckling fungerar i stora drag, då jag ofta var inblandad i sådana projekt, dock utan att programmera något själv. Till slut blev lusten och nyfikenheten för stor och jag bestämde att jag ville kombinera design med att skriva min egen kod.

Jag läser i detta nu en distanstkurs i webbutveckling på HV Väst och har som mål att inom en snar framtid ha den kompetens som krävs för att jobba som webbdesigner/webbutvecklare.

Kunskaper

Tekniker och språk

Jag har sedan tidigare goda kunskapaper i Adobe Photoshop och Illustrator och under detta detta studieår i webbutveckling har jag läst Systemering med användarfokus, Interanet/Internet - tjänster, HTML, Märkspråk och stilmallar, Javascript/jQuery, Databaser och databasdesign samt PHP.

Även om jag kanske inte är en fullfjädrad webbutvecklare i detta nu så vet jag att tack vare mitt stora intresse och vilja att lära mig så är jag snart där!

För övrigt skulle jag skulle beskriva mig som lojal och målfokuserad med en optimistisk syn på livet. Mina förhoppningar är att få komma på ett personligt möte och berätta lite mer om mig själv.

Kontakt

Tveka inte att kontakta mig:

070 - 147 79 23

gibsonjonatan@gmail.com