21-04-16 ALM, A Course in Miracles, Lovsång, Meditation

Under denna helg kommer vi att bada i A Course in miracles´teachings, lektioner och tankegångar.  Vi börjar lösgöra sinnet från de sätt vi har agerat och tänkt och på genom årtusenden (nivå 1). Vi byter ut det gamla mot nya tankar – verkliga tankar – Guds tankar (nivå 2) för att till sist vila i vår sanna essens (nivå 3). Undervisningen sker genom teachings ur ACIM, men även med hjälp av andra nutida lärarers teachings i non – duality. De korresponderar med varandra så fint och ger ytterligare perspektiv till ACIMS teachings.

Inlärnings verktygen är yoga, meditation, sound men framför allt SÅNG. Vi kommer att sjunga de lektioner vi behandlar under helgen och dessutom kombinera sångerna med mantran. Tvåstämmigt ska det bli – enkelt och vackert – inga förkunskaper krävs.

Utevistelse och sång i regn och rusk var ingredienser i höstens ALM-helg. Vi skogsbadade, promenerade i tystnad och konektade med träd i fin meditation. Väl uppe på Erikabergets topp var det dags för en sång:
”Genom nåden lever jag, genom nåden befrias jag, genom nåden ger jag, genom nåden kommer jag befria – Hariom Tat Sat.”

Vi är på Nyhyttans kurort norr om Nora.
Pris 3350 kr. I det ingår kursavgift, underbar vegomat, sex mål och boende i enkelrum med dusch.

Välkommen att vara deltagare i denna helg i non-duality med innehåll direkt från Källan.

Här kan du läsa om hur några av dom som var med i höstas upplevde helgen:

”Varmt tack Anand ❤ för en magisk retreat. Tack för att du med kärlek hjälper mig och andra att växa andligt. Och din musik är också helt magisk. Jag känner nu en inre trygghet och att jag är beskyddad. Och jag känner så mycket kärlek efter att ha mått dåligt så länge. Jag älskar dig Anand ❤ vår andliga lärare. Och jag älskar även mig själv igen. All kärlek”

”Tusen Tack fina fina Karin för allt du delar och för allt du ÄR!!! ❤🙏❤ Det var en magisk helg!”

”Tack för den härliga helgen. I morse vaknade jag med en melodi i huvudet, det tog en liten stund innan jag förstod att det var ”Jag är som Gud skapade mig”. En stund senare så fick jag den på drop-box. Tusen tack ”

”Tack Karin, för det underbara ALM-mötet i Nyhyttan i helgen. Jag återvände hem full av kärlek och glädje. När jag försöker komma ihåg och återuppleva dom fina ögonblicken under kursen, är jag hjälpt av att jag under de två intensiva kursdagar, fann en process att söka, förstå och att förlåta. Det är obeskrivligt positivt för mig att nu förstå, att vi kan inse vad vi kan skapa, när vi ansluter till vårt vara – med det vi är. Jag ser så fram emot nästa ALM-helg i april.”