20-09-11 ALM, A Course in Miracles, Lovsång, Meditation

Under denna nyskapade helg kommer vi att bada i A Course in miracles´teachings, lektioner och tankegångar.  Vi börjar lösgöra sinnet från de sätt vi har agerat och tänkt och på genom årtusenden (nivå 1). Vi byter ut det gamla mot nya tankar – verkliga tankar – Guds tankar (nivå 2) för att till sist vila i vår sanna essens (nivå 3).
Undervisningen sker genom teachings ur ACIM, men även med hjälp av andra nutida lärarers teachings i non – duality. De korresponderar med varandra så fint och ger ytterligare perspektiv till ACIMS teachings.

Inlärnings verktygen är yoga, meditation, sound men framför allt SÅNG. Vi kommer att sjunga de 10 lektioner vi behandlar under helgen och dessutom kombinera sångerna med mantran. Tvåstämmigt ska det bli – enkelt och vackert – inga förkunskaper krävs.

Vi är på Nyhyttans kurort norr om Nora.
Pris 3350 kr. I det ingår kursavgift, underbar vegomat, sex mål och boende i enkelrum med dusch.

Välkommen att vara pionjär denna nyskapade helg med innehåll direkt från Källan.