20-11-26 Healing Power of Sound del 3

Vi lever i en tid där det gudomligt feminina är vad världen behöver. The Divine Feminine har sin styrka i kommunikation, självuttryck, medkänsla, närande, healing och intuition. För att det gudomligt feminina ska kunna göra sig hört, behöver vi hitta vår inre röst, känna oss OK med den i stället för att fightas med den unika gudagåva som din röst är. Den är nyckeln inte bara till ditt eget liv, utan till livet hos alla runtomkring dej, planeten-ja hela universum. Genom att lära dig att tona in till din egen inre röst, och uttrycka den, förändras bokstavligen frekvenserna på hela planeten. Vi riktar också in oss på de fem elementen, jobbar med dem utifrån Hathors råd, lär oss mudror, spelsätt på gongarna, meditationer och mantran som hjälper våra energicentra att bättre utnyttja de element som dominerar resp chakra och som vi är uppbyggda av. De fyra dagarna är en blandning av det gudomligt feminina och de fem elementen och kommer att föra oss närmare oss själva, naturen och det gudomliga – kort sagt: närmare uppvaknandet till dem vi i sanning är. Närmare beskrivning och schema följer längre fram.

Torsdag: Förmiddag Introduktion Matriarkatet, gudinnekulturen, olika gudinnor och deras arketyper, sångövningar, dans. Eftermiddag: Hathor och de 5 elementen, Gongspel och elementen, olika instrument som hör till elementen, Om-meditation för elementen Kvällsaktivitet: Releasing the elements ( kundaliniyogaövningar till musik ) Gongbad av Karin för de fem elementen

Fredag: Förmiddag: Yoga for women Stigandet av det gudomligt feminina och den tid vi är inne i. Jorden, vår gudomliga Moder, sångövningar, dans, jordmeditation, komponering Eftermiddag: Elementen och kundaliniyoga, meditationer, mudras, gruppskapande Kvällsaktivitet: 2 elevgongbad utifrån varsitt element

Lördag: Yoga for women Förmiddag: Sång, Hathor, musik, sång, poesi, conecta med det gudomligt feminina Gruppskapande – Yoni, cirkeldans Eftermiddag: Stämgafflar, metoder, de 5 elementen Kvällsaktivitet: Föreningen mellan det kvinnligt feminina och det manligt maskulina, CEREMONI

Söndag: Gudinneyoga Förmiddag: 2 elevgongbad utifrån varsitt element Eftermiddag: Vi gör en gemensam framtidskortläggning med hjälp av våra ”egna” gudinnor, firar – Yemaya Assesu!!

Plats: Nyhyttan
Tid: Torsdag 11.00- Söndag 15.00
Pris 7900 kr inkl moms, boende och mat 500 kr rabatt för Gongföreningens medlemmar