23-01-07 Healing Power of Sound steg 1

Titeln till denna nya och MYCKET heltäckande kurs är hämtad från en av de första böcker jag, Karin Gibson, läste i ämnet: The Healing Power of Sound, av Mitchell Gaynor. Heltäckande betyder inte att du är färdig när du har gått den här utbildningen, utan att du har en bra och bred grund att stå på när du vill använda gongen, rösten och många andra instrument i dina klasser, i terapisyfte, i gongbad eller bara för dig själv.

Torsdag Dag 1
Vi startar klockan 10.30 Gongen, teori, den tid vi är inne i, soundhealing med mera. Genomgång av grundslag och gott om tid för övning på många olika sorters gongar. Du får personlig guidning och tips.
13.00 Lunch Fortsättning, grundslag för hängande gong
Middag 18.00
Kvällsaktivitet: Oshos kundalinimeditation och Gongbad med Karin

 Dag 2 Yoga 7.15
Vad är healing? Gongyoga: Hur vi kan använda gongen med asanas, pranayamas, mantras och i meditation
13.00 Lunch Fortsättning Gongyoga Instrumentgenomgång Hur man bygger upp ett gongbad
18.00 Middag
19.30 2 st. Elevgongbad

Dag 3
7.15 Yoga
8.30 Frukost
10.00 Himalayan Singingbowls
13.00 Lunch 
14.30 Fortsättning Singing Bowls, Klangmassage 
18.00 Middag
19.30 Kvällsaktivitet: Chakrameditation: Ananda Mandala, elevgongbad

Dag 4
7.15 Yoga
8.30 Frukost
10.00 Befria Rösten
13.00 Lunch
14.00 Shrutibox, mantran, trumma, repertoar 
16.00 Avslutning

Kostnad för 4 dagar, 17-20/9,  7875kr: kursavgift 4975 kr inkl moms 25% +  kost och logi 2900 kr inkl moms 12%  Totalt 7875 kr

Varmt välkommen med din anmälan till karin@gibsonmusik.se
Ledare: Karin Gibson, Kundaliniyoga och meditationslärare, Yinyogalärare steg 1, MEM-gongyogalärare, Gongmästare, Musiklärare

Kursen hålls på Nyhyttans kurortshotell, ca 2 mil norr om Nora.

Röster från kursen:

” Kombon Nettes fantastiska mat och Karins fantastiska vägledning är svårslagen Jag är fylld till bredden. Rekommenderar kursen varmt av hela mitt hjärta” ” Tack Karin för helt underbara dagar som gett otroligt mycket” ”Karin, hej, TACK för en fantastisk kurs helg. Vilken otrolig kunskap och vilka gåvor du delar med dig av. Ulrika från Linköping sade det så fint- att din man håller dig och låter dig få blomma till gagn för många. En sådan man – och kvinna- behöver vi alla. Min klangskål är fantastisk – använde den i morse med ett av dina mantran från boken – om rädslor. Jag är verkligen helnöjd med kursen och känner att jag har fått med mig flera verktyg hem som jag direkt kan applicera i min verksamhet. Den tillåtande miljön som du skapar är ovärdelig. Det var så fint att du skapade utrymme och höll så kärleksfullt i de processer som flera deltagare gick igenom och en sån kärleksfull stämning som uppstod i den här gruppen uppstår aldrig om inte läraren är kärleksfull. Jag har svårt att tro att någon gick hem oberörd från den här kursen. Så fint att få dela både glädje och sorg. Jag är djupt imponerad över att du orkar hålla ramen från tidig morgon till sena kvällen i fyra dagar. Varmt tack än en gång för fantastiska dagar! Ditt sätt att växla mellan, teori, yoga, mantra’s, instrument är helt fantastiskt! Fortsätt! Du är en stor inspiration för oss alla, som man även kan kalla för ’Guru’!! ” Kombon Nettes fantastiska mat och Karins fantastiska vägledning är svårslagen Jag är fylld till bredden. Rekommenderar kursen varmt av hela mitt hjärta”

” Tack Karin för helt underbara dagar som gett otroligt mycket”

”Karin, hej, TACK för en fantastisk kurs helg. Vilken otrolig kunskap och vilka gåvor du delar med dig av. Ulrika från Linköping sade det så fint- att din man håller dig och låter dig få blomma till gagn för många. En sådan man – och kvinna- behöver vi alla. Min klangskål är fantastisk – använde den i morse med ett av dina mantran från boken – om rädslor. Jag är verkligen helnöjd med kursen och känner att jag har fått med mig flera verktyg hem som jag direkt kan applicera i min verksamhet. Den tillåtande miljön som du skapar är ovärdelig. Det var så fint att du skapade utrymme och höll så kärleksfullt i de processer som flera deltagare gick igenom och en sån kärleksfull stämning som uppstod i den här gruppen uppstår aldrig om inte läraren är kärleksfull. Jag har svårt att tro att någon gick hem oberörd från den här kursen. Så fint att få dela både glädje och sorg. Jag är djupt imponerad över att du orkar hålla ramen från tidig morgon till sena kvällen i fyra dagar. Varmt tack än en gång för fantastiska dagar! Ditt sätt att växla mellan, teori, yoga, mantra’s, instrument är helt fantastiskt! Fortsätt! Du är en stor inspiration för oss alla, som man även kan kalla för ’Guru’!!