22-01-01 Feedback på SoundYogalärarutbildningen

”Vilken omvälvande helg! Vår sharing på lördag med namnceremoni efteråt gjorde ett starkt intryck på mig. Först fick vi lyssna allas historier och sedan höra hur du hade upplevt varje persons djupare energi. Jösses vilket hopp, tillgivenhet, glädje, självkänsla och kärlek du skapade just där.

Jag är full av respekt, beundran och mållös inför det du skapade och vilken otrolig kärlek som ligger bakom det ifrån din sida. Hoppas du förstår vad din insats betyder för oss alla. Som jag har skrivit tidigare har jag följt många långa utbildningar, jag har egentligen alltid utbildat mig bredvid jobbet. Men jag tror inte jag har mött en så djup kunskap och bredd tidigare hos någon inför det ämnat de har undervisar i som jag möter hos dig. Jag litar fullständigt på att du lägger upp kursen på bästa sättet och med stor kärlek inför ämnet och oss som går kursen.
Jag hoppas att du förlänger kursen med olika nya inslag framöver så jag slipper avsluta kursen. Maten, tänk vad jag äter och ändå är jag lika hungrig inför varje måltid igen. Blir inte trött av maten, inte proppmätt och njuter av varje tugga. Så gott och jag uppskattar verkligen att Nette är med oss på lördag kvällar. Anand tack för en oförglömlig helg och tack för det otroligt fina namnet jag fick. Jag har inte smält det än.”

”Hej Anand och alla andra kära systrar! Tack för ännu en omtumlande, intensiv och lärorik helg. Håller med dig Anand om att vår Sangha är något ovanligt, en värdefull skatt, en gåva, jag är så tacksam för att få vara del av den. Jag har sagt det förut men jag är imponerad över hur pedagogisk du är Anand, ljudfilerna som stöd, de små knuffarna och påminnelserna i rätt tid, hur du bygger upp helgerna som en välkomponerad kriya med utmanande asanas, uthållighet, vila, flöde, glädje. Tack, tack, tack. Det är skönt att utbildningen löper över lång tid och att vi ”bara” är i halvlek, det kommer att hinna hända mycket. Jag försöker ha tillit till det som är större än jag och tålamod med mig själv att jag växer i den takt som jag mäktar med. Gongarna hjälper mig nästan dagligen att transformera energierna och ge tröst, vilken gåva. Minns den där porlande lyckokänslan i bröstet (som jag redan har berättat om hundra gånger) när jag anmälde mig till din första kurs, känns fint att tänka att vi valt varandra (och alla andra sanghasystrar) för att vandra en bit tillsammans just nu.”

”Tusen tack än en gång Anand för en härlig fantastisk underbar arrangerad helg. Så tacksam för allt du ger och delar med dig till oss av så älskvärt . Namnceremonien är oförglömlig ~ Tänk så mycket tid du avsatt för var och en av oss alla ~ Så rörande och vackert precis som din själ Jag älskar dig❤”

”Kära Anand❤ Dina retreater och utbildningar gör mig hel, lugn och harmonisk samt ger mig så mycket kraft. Detta sa även min man och dotter när jag kommit hem igår. Det finns inget mer läkande för mig. Men jag var också förstås väldigt trött eftersom jag har begränsad energi, men inte helt slut denna gången. Mår så bra av allt du gör för oss❤ Och av all kärlek i gruppen! Jag tycker helgen var fulländad, alltigenom. Undervisningen, yogapassen med din guidning, sharingen, Nettes mat – allt är helt fantastiskt, underbart. Så givande att också få lyssna på andra lärare (Ram Dass) på fredagskvällen. Liksom på Carina Henningsson. Namnceremonin var jättefin. När du gett mig mitt namn törs jag nu stå för min kärnönskan: uppvaknande. Men detta kunde jag känna först idag. Har känts som att denna önskan varit alldeles för stor för mig. Kändes också först lite fel med ”den visa” när jag är duktigt utbränd och har svårt att koppla i hjärnan och kommunicera men får jag bara lite tid på mig funkar det mesta ändå. Och uppvaknande/upplysning är verkligen min innersta önskan. Jag är så lycklig över mitt nya fina namn! Tack❤ Du får mig att göra saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara. Som t ex att dela i sanghan sådant vi inte vill ha kvar längre. Men det är otroligt skönt när jag gjort det och det hjälper mig verkligen i växandet. Det är en fantastisk förmån att få ta del av din utbildning. Jag är oerhört tacksam!”

”Tusen tack alla vackra kvinnor för helgen tillsammans! Och TACK Anand som leder oss trggt och kärleksfullt och fyller på oss med dina kunskaper inom yoga och sound! Jag tycker det är så befriande att det inte finns så många ramar, rätt eller fel. Att vi får finna oss själva i vår yogaform som så väl kommer fram i elevpassen och var av en av oss behövs där ute. Tack Anand för mitt yogiska namn. Tack för förståelsen när mitt sinne blir till ett virrvarr att jag får ställa frågor och få ett svar som jag kan ta in. För mig känns utbildningen väl genomtänkt och genomarbetad känner inte att jag saknar något. Våra träffar flyter på bra och dess emellan har vi kontakt via FB-gruppen eller via Mail som håller oss ”connectade” (med riks för stavfel) Sen en reflektion. Den himmelska maten och fantastiska servicen. Bara lyx,lyx,lyx!”

”Är så uppfylld av helgen och upplever all din undervisning både från hjärta och hjärna vara både balanserad, genomtänkt och mycket mycket kärleksfull. Ren glädje att ha hittat till dig och genom dig till mig själv. Att Sanghan är min familj nu och för evigt finns det inga ord för att beskriva. Men det är så underbart. P.S. jobbar in mitt nya namn, gillar att förstärka min relation till gudomlig sång – inser att det är mantra som gör det. Har försökt vanlig kör men det lyfter inte alls på samma sätt. Tack från botten mitt hjärta till mitt nya namn och dess betydelse för mig i detta liv.

”Hejsan alla Sangha systrar! Vilken fantastisk helg vi fick tillsammans, jag flyger fortfarande fram på små moln å det sprudlar massa idéer i min hjärna. Är så tacksam för mitt namn, nu har det verkligen landat i mig?? Redan i måndags min första kund, så använde jag några yogaposer som vi har lärt oss samt meditationerna har jag använt på flera, har ändrat om i mina behandlingar, det är så häftigt. Sedan har jag bjudit in personer som är äldre än 60+ till en mjukyoga på stol och immunstärkande andning, vi kommer att vara ute på gräsmattan innanför min lokal. De som jag har träffat och bjudit in har blivit väldigt glada:) Något att säga om helgen eller kommande helger, Anand du har verkligen tänkt på allt och det finns inget att ändra på, du ger så mycket av dig själv och jag är så tacksam. Massor av kramar”

”När jag läser allas kommentarer känner jag hur fantastiskt fint vi arbetar tillsammans . Stor glädje och tacksamhet för det. Så vill jag också berätta att när jag började läsa i vårt senaste manual, så var det som ett ljus gick upp och jag känner hur allt faller på plats. Nu kan jag börja tänka mig att vara yogalärare. Det gjorde allt mer förståeligt och klart. Efter några månader av övande med passen kom en mental o känslomässig förståelse till. Och än en gång: det är en fantastiskt fint upplagd utbildning vi är del av. Till innehåll och form så mitt tack Anand och alla ni!”

”Halvvägs in i utbildningen till Sound Yoga lärare, har alla vi elever fått våra Yogiska namn av vår lärare Karin Gibson. Mitt namn är Adi. Det är en fantastisk utbildning som jag är oerhört tacksam att kunna få möjlighet att genomföra o ta del av. Vi får äran ibland att möta människor som påverkar våra liv som blir sanna förebilder. Tacksam. Och Karin Gibson: Ditt fantastiska arbete förändrar människor. Det blir som ringar på vattnet. Mitt hjärta är fullt av den kärlek du sprider med ditt kloka sinne och underbara musik.”