20-07-31 Gong Yoga och Vegofestival

Äntligen har vi den stora glädjen att bjuda in er till årets Gong Yoga och Vegofestival i Nyhyttan 31/7-2/8. För dom som känner för att komma redan på torsdagens eftermiddag, har vi tänkt att ha en liten samling-ett inspirations och diskussionsforum runt gongar och gongspel. Vi kanske tittar på något youtubeclip och vi kanske badar varandra i gongvibrationer.

Invigningen är klockan 11 fredagen den 31/7. Vi har ett gediget program med 10 workshops, samt 8 olika yogalärare och yogapass, en konsert med Jordton, mantrakör, chanting, mm.
I den ena yogasalen har vi 12-15 gongar uppställda. Där pågår gongbad efter rullande schema under hela helgen.
På lördagskvällen ska vi försöka att slå rekord igen. Då ska vi under en timme vara så många gongspelare som möjligt som ger gongbad – samtidigt.  Förra året var vi 46 stycken i en stor cirkel. I mitten låga alla deltagare och njöt av ett gigantiskt gongbad – i gröngräset. Kan det bli bättre?

Normalpriset för ett enkelrum i Nyhyttan är 720 kr och för dubbelrum 840 kr per natt. Vandrarhem 300 kr per bädd och natt (lakan och handdukar ingår inte i vandrarhemmet). Alla medlemmar i Gongföreningen får dock under festivalen bo i enkelrum för 500 kr per natt och i dubbelrum för 750 kr (375kr per bädd) per natt. Vandrarhem 300 kr per natt.

Detta förutsatt att årsavgiften, 200 kr för 2020 är betalad. Gongföreningens svischnummer är 1230123968.

Maten, 7 mål med start lunch fredag, kostar 1000 kr och festivalpasset kostar 1500 kr. Vi tar i första hand bara anmälningar till hela helgen. Blir det plats över kan man få köpa dagpass till lördagen.

Vi har begränsat antalet deltagare till 80 st för att alla ska få plats i salen på kvällarna. Sista betalningsdag: 1/6. Liksom förra året kommer vi också ha försäljare av instrument, massage och olika behandlingar.

När du anmäler dig, var god och meddela följande 3 saker:
1. Om du kommer torsdag eller fredag. Blir det många på torsdagen försöker vi att ordna gemensam middag och frukost till fredag.

2.Tala om vilket boendealternativ du vill ha och vem du eventuellt vill dela rum med.

3. Meddela Maria om du är medlem i Gongföreningen och om du har betalat in årsavgift för 2021
Anmälan till : mariabrinck@hotmail.com Varmt välkomna, nu är det först till kvarn som gäller. Karin, Maria, Kari