20-07-10 Yogaretreat med Karin och Sofi

Reseförbudet är hävt och vi genomför denna retreat som planerat.
Dock med vissa reservationer: Vi tar bara in 18 deltagare så att vi kan ha plats mellan mattorna, i möjligaste mån är vi ute, vi har kö med mellanrum till matsalen och vi håller oss från att kramas. Handhygien och handsprit är en självklarhet.

Karin och Sofi, mor och dotter, är vana vid att arbeta tillsammans. De kompletterar varandra bra och har olika specialområden.

Karin har yinyoga, MEM-yoga och Soundyoga på sin meritlista (är kundaliniyogalärare i botten), hon är musiklärare och spelar gitarr, sjunger och lär ut egna tonsatta mantran. Hon är också gongmästare och håller regelbundet kurser i The Healing Power of Sound. Karin har också utvecklat och håller i en yogalärarutbildning: SoundYoga – teachertraining.
Karin undervisar i A Course in Miracles och under helgen kommer också en del teachings ur denna fantastiska bok att delas.

Sofi kommer att erbjuda Vinyasa flow Yoga, där vi är i ett ständigt flöde och i kontakt med vår fysiska och praniska kropp.
Hennes specialité är breathwork och hon kommer att erbjuda olika andningsövningar före eller efter yogaklasserna. Dessa aktiverar pranaflödet i kroppen och gör att vi lättare kommer in i ett meditativt tillstånd där vi i stillhet kan observera sinnet ur ett annat perspektiv.
Sofi spelar fiol och trumma och använder såsom Karin gongar, skålar och en mängd andra instrument i, under eller efter sina klasser.

Dagarna består av yoga, meditation, breathwork, 2 gemensamma vandringar (ca. 5 km vardera), sång till levande musik, soundjourneys, dans, gemenskap, glädje, vegansk underbar mat, härliga enkelrum med dusch och toalett, ljumma bad, fantastisk natur och underbara omgivningar.

Vi börjar fredag klockan 17 och slutar söndag klockan 15.
Din investering är 3850 kr

Varmt välkommen/ Karin och Sofi