20-04-16 Vårretreat i Nyhyttan

IMG_5900

Jag som har sagt att jag bara kommer att ha en tyst retreat om året har ångrat mig! Jag behöver de här helgerna tillsammans med både nya och gamla deltagare, jag växer av dem och jag njuter av dem.

Så den 16-18 april blir det Vårretreat i Nyhyttan igen.

Redan första dagen efter avslutad retreat börjar universum att fylla på med nya ideér och visioner om vad som ska delas. Och det är Rupert Spiras  teachings som denna gång vill förmedlas genom mig. De kommer att föra oss än djupare i varande och insikt tillsammans med A Course in Miracles, som ständigt hjälper oss med att förkroppsliga andligheten i vardagen.

Därutöver avpassad yoga, meditation, soundhealing, vegansk mat, tystnad, sharings, teachings, dans och mycket SÅNG.

Pris: 3350 kr för boende i enkelrum med dusch och toalett på rummet, vegansk mat och kursavgift.

Några röster från helgen 19-09-06
”Tack så mycket till dig för att du ser till att vi / jag får de här tillfällena att dyka lite djupt i tillvaron och inom oss/ mig  själva! Få hitta nya tankar, insikter, känslor och ibland streta med motstånd, ibland bara upptäcka något så himla enkelt och självklart?!  Att få växla mellan kropp, känsla, rörelse, tankar, formulera mig skriftligen, få högt uttrycka till andra vad jag upptäckt, få vila i stillhet och ”bara vara”!Det är fantastiskt varje gång, oftast på ett nytt vis och samtidigt välbekant!”

”Just den här helgen blev extra fin för mig, för jag har sedan en tid tillbaka försökt att få till egna dagliga egna rutiner kring yoga och mantralyssnande och det går faktiskt riktigt bra! Så det blev en fin energipåfyllning med en än större lust att fortsätta hitta mina vägar och metoder för att nå närmre den ”jag vill vara” ( eller om det är den större medvetenheten som ”vill manifestera sig på något vis” ?!)
Hursomhelst – STORT TACK!! Vi ses igen!”
”Tack finaste Karin och alla övriga godingar för en fantastisk helg tillsammans. Tack för all kunskap, erfarenhet och visdom du förmedlar Karin och för att du skapar ett forum där vi får dela med varandra.🙏❤”
”Tack för en bra helg. Du är fantastiskt bra på det du gör. Jag har haft med mig mycket av det vi pratade om och det har verkligen påverkat mig. ”Jag äger min förändring” finns med hela tiden så jag försöker tänka nytt och lägga in pauser och har mediterat varje dag. Känns jättebra. Mantrat ”Sa Ta Na Ma” sitter på min jobbdator så jag ska påminnas att ta pauser även på jobbet. Det funkar att ta en liten meditationsstund på toa också 🙂
Jag är väldigt tacksam över allt jag fått till mig under helgen och jag kommer att komma tillbaka”

 

IMG_5901