19-09-06 Höstretreat i Nyhyttan

IMG_5900

Vi fortsätter att klättra upp för utvecklingsstegen, men den här gången kommer Adyashantis teachings att ha stort utrymme. Jag deltar förnärvarande i en tvåmånaders onlineretreat med Adya. Det innebär livebroadcasts, guidade meditationer, övningar att applicera i vardagen, skriftliga övningar och MASSOR av awareness, närvaro och klarhet. Helgen kommer förutom Adyas teachings och de moment jag beskriver ovan att innehålla yoga, tystnad, mantrasång, soundhealing och samvaro så ljuv.
Det är nu dags att ta spirituality till en ny nivå – det kan ingen annan göra ÅT dig, men du kan få fantastiska redskap för att göra det själv. Här står vi nu – mänskligheten – beredda att ta klivet.
5 platser kvar 

Pris: 3350 kr för boende i enkelrum med dusch och toalett på rummet, vegansk mat och kursavgift.

Några röster från helgen 19-02-08-10:

”Tack Karin för en fantastisk helg som gick på djupet i mitt hjärta! ?Du går från klarhet till klarhet och leder oss skickligt på vår väg till ökad medvetenhet. Det är ofattbart hur du kan hålla reda på allt du läst i dina böcker och sedan använda det på ett så fantastiskt sätt. Och alla sånger vi får sjunga! ???? Underbart!!!! Jag är så tacksam att jag får vara med på dina retreater. Jag tror inte man kan hitta någon motsvarighet någon annanstans. En jättekram från mig och jag anmäler mig redan nu till höstens retreat.”

”Fantastisk helg! Meditationerna känns så bra, känner nästan att jag inte kan vara utan dem. Fortsätter definitivt hemma. Så härlig känsla i kroppen!”

”Yogaretreat i Nyhyttan. Livgivande, omvälvande, så fylld av kärlek. Helt avgörande. Faktiskt. Tack Karin Gibson och alla deltagare.”

”Nu vill jag tacka (gillar att göra det.) Du gör ett särdeles bra arbete. Jag har ju inte varit med på retreater så ofta för att jag var kurstrött, trött på att älta, skriva lappar, och terapeutisera. Men tjoho nu är vi förbi detta egomanglande. Vilket helt säkert var nödvändigt. Älskade att du verkligen tagit många steg vidare och massor av meditation. Du är klart väldigt modig. På hemvägen bestämde vi oss att nu får första steget bli att på allvar sluta fred hemma med männen. I oss. Du delar seriositet. Gillar det. Det blir en fin sista del i livet. Love Love Love.”

”En fantastisk helg i tystnad 🙏 Underbar vegetariskt mat .. tusen tack Nette ❤️ Så tacksam att få ta del av din klokskap Karin ❤️ Fina, fina miljön på Nyhyttans kurort❤️❤️ Kram på er alla i ” min familj” som varit med under alla år på retreater och alla ni som är nya och fina medmänniskor 😍 Ser fram emot att ta ytterligare steg på vår lärdoms stege🥰☀”

”Vilken helg Vilka underbara själar Dessa helger är vägen till källan”

”Fantastiskt vad mycket som händer och underbart att få ta del av allt lyckligt och kärleksfullt som sker. För mig känns det mest lugnt och harmoniskt. Jag känner att mina tankar tar en väg via hjärtat och det är också som hjärtat tar mer utrymme ❤ Tack för helgen och för din kärleksfulla vägledning😍”

IMG_5901