19-08-02 Gong och musikfestival i Nyhyttan

Välkommen till Årets händelse: Gong, Yoga och Vegofestival i Nyhyttan 2-4 augusti!

IMG_4757  IMG_4763

Nyhyttefestivalen är en direkt förlängning av den gongrekordkväll vi anordnade i Nyhyttan 2018. Festivalens ”spirit” är fortfarande GONG.

Aktiviteter som kommer att äga rum och ingå i priset är:
Workshop, Open Floor – dansworkshop med Eileen
Workshop, Shamantrumma med Jasmin
Workshop, Mantrakörsång med Karin
Workshop, Didgeridoo med Kari Workshop, Zencoaching med Linda

Kvällsaktiviteter: Gongbad med Kari och Vänner
Heartdance med Karin
Gongrekord med förhoppningsvis MASSOR av gongar. Förra året i augusti var vi ca. 35 gongspelare och lika många gongar. I år hoppas vi naturligtvis att slå det rekordet med råge.

Aktiviteter som pågår hela tiden efter ett rullande schema är:
Yoga med Gong/Ljudavslappning
Zencoaching
Soundhealing
Open stage
Massage

Försäljning av instrument ( gongar, skålar och annat ):
Gongacademy
Ankh AB
Regnbågsvävar

Detta första år har vi tänkt att begränsa festivalen till att omfatta i stort sett bara lokala yogalärare och workshopledare ( med några undantag ). Vi hoppas kunna få ett litet överskott som vi kan spara till nästa år för att då göra festivalen större, med fler lärare, musiker och workshopledare. Vi som organisatörer vill också känna lite på hur det är att ordna en festival i mindre skala detta första år och förhoppningsvis få blodad tand inför nästa år.

Vi säljer festivalpass. För att kunna administrera detta har vi bildat en förening som heter Svenska Gongföreningen. När den är registrerad får vi ett företagssvisch som du kommer att kunna betala avgiften till Gongfestivalen på.

Men du kan redan nu boka din plats genom att maila mig på karin@gibsonmusik.se eller kari@lengstrand.com

Glöm inte att specificera vilket av våra tre alternativ nedan som du väljer.

Vi har begränsat antalet deltagare, dels med tanke på boendet ( vi kommer inte att ge möjlighet till tältning i år – våra vandrarhemspriser är lika billiga som en tältplats på en vanlig festival ). Vi kan heller inte vara fler inomhus vid våra kvällsaktiviteter eller om det regnar, vilket gör att vi måste sätta gränsen här.

Boende 2-bäddsrum hotell 2 nätter, mat (6 mål) samtliga gruppaktiviteter inom området:

2050 kr per person. Enkelrum 2500 kr. Lakan och handdukar ingår.

Vandrarhemsalternativ, flerbäddsrum ( tvåbädds eller flerbädds ) 1500 kr – allt inräknat. Lakan och handdukar medtages.

Nu är det de här 3 alternativen vi erbjuder, så det är ingen ide att fråga om man kan komma en dag, eller om man kan ta med egen mat, tält mm. Det blir alldeles för mycket administration för oss och det mäktar vi inte med.
Maten som ingår i priset är Nettes och Thomas underbara veganska mat.

Samma pris gäller för alla – även för er som spelar gong och håller i yoga. Det första året får vi mer se detta som bra marknadsföring för egen verksamhet, än ett sätt att tjäna pengar på.

Festivalen börjar med en invigning klockan 17 den 2/8.

Du kan checka in från och med klockan 15.

Festivalen avslutas efter lunch på söndagen.

Väl mött Gonglovers and players! Karin, Kari och Maria
IMG_4755  FullSizeRender