20-04-16 The Healing Power of Sound, steg 2

Denna kurs tar dig djupare in i soundhealingens värld med hjälp av framförallt rösten.
Först handlar det om att bli bekväm, omfamnande och accepterande till sin egen röst- att lära sig att projicera och rikta vibrationer i sig själv, innan man börjar att praktisera på andra.

1 2

Det blir röstbefrielse men också befrielse av det som dyker upp i stunden i form av känslor.
Vi gör processer initierade av Hathor, vi helar varandra, vi skapar intuitiva röst och ljudmeditationer, vi mediterar sjunger och tar emot gongbad och andra ljudavslappningar och en mycket viktig del: ärliga sharings from the heart.

FullSizeRender   FullSizeRender (6)

Parallellt jobbar vi med fyra planeter: Jorden, Solen, Saturnus och Månen dels medelst yoga på morgnarna, men också med planetmeditationer och mantras. Vi utrönar också våra födelsetoner utifrån hur solen, månen och ascendenten stod på himlen när du föddes, men också utifrån din egen intuition. OCH vi blir badade i dem genom de andras röster. Här nedan hälsar vi solen med Om Suraya Namaha efter MEM-kriya för solen på morgonen.

IMG_3606

Vi helar med röst i geometriska figurer och sista dagen blir det också lite mer skålar – planetskålar och om vi hinner: enkelt flöjtspel.

På kvällarna har vi olika aktiviteter, bl.a. en kraftful förlåtelseceremoni.

FullSizeRender

Nyhyttan är ett gammalt hälsocenter/kurortshotell där du får bo bekvämt i enkelrum, äta underbar vegansk mat, promenera i fantastiska omgivningar.

Priser: Totalpris kursavgift, enkelrum hotell, mat  – inkl  moms 7900 kr
Kursen börjar den 16/5 kl. 10.30 och avslutas den 19/5 kl. 16.
Varmt välkommen med din anmälan till karin@gibsonmusik.se
Ledare: Karin Gibson, Kundaliniyoga och meditationslärare, Yinyogalärare steg 1, MEM-gongyogalärare, Gongmästare, Musiklärare

Röster från kursen i oktober -18:

”Det känns så gott och varmt efter helgen. Att tänka tillbaka på dagarna, ditt öppna sätt att arbeta, lugnet och omfamnandet av det som är… är som ljuv musik (!)Jag är så glad för erfarenheten, så glad för att du puschar oss alla till att våga prova våra röster. Jag är så glad för att fumligheten och den knaggliga vägen får genomlevas och bara vara.Tack underbara Karin för sååååå fina dagar. Jag har yogaklasser idag – som har fått ta del av min röst. Det är stort. Och dom älskar kristallskålen och mina gongar.
Varma kramar och PUSS”

”Tack kära Karin för att jag får ha dig som yogakollega, vän och inspiratör <3 Det du skapar är så otroligt viktigt och du gör det så fantastiskt bra. Rekommenderas varmt för alla! Försöker landa mjukt här hemma igen med en inre ton som fortsätter att vibrera inom mig. Ser fram emot att se vart den för mig. Och tack alla fina medsystrar som var med och skapade magi

Är så kär i er alla. Tack från djupet av min själ för dessa dagar. ?Tack Karin Gibson för att du så varsamt lotsar oss hem till oss själva. ?
Har redan sett i mina grupper att det skett.en energihöjning genom min egen höjning.

”Stort, varmt och kärleksfullt tack för de här dagarna – och tack för de bifogade bilderna och alla underbara mantra-filer ? Jag upplever att du utvecklar de här healing- kurserna intuitivt och med inspiration som står i samklang med din egen utveckling lika mycket som med vår – det är helt fantastiskt och det sättet tycker jag att du ska jobba vidare på – ha en genomtänkt struktur, men ändå vara följsam till det som sker i nuet. Möjligheterna för oss att få uppgifter och utmaningar och att själva vara i centrum är verkligen värdefulla och utvecklande. Oj vad imponerad och berörd man blir av alla uppträdanden och delningar och det är så djupt helande att förlåta och släppa taget om det förflutna i en vacker ceremoni.
Jag känner och upplever att så mycket förändras och helas inom mig själv sen i september då jag deltog på den första röstbefrielsen och är så tacksam för att du kom i min väg. Sent i livet – men aldrig för sent.”

”Vet inte vad jag ska säga! Mitt ❤ svämmar över, bara jag tänker nu på hur stort detta känns för mig personligen! Sen  det enormt stora engagemang, tid,  timing och  den trygga sfär du skapar så att vi vågar kliva ur vårt skal, göra oss sårbara. Och hoppet…. glädjen växer av att ha lyckats ?

”Tack för en underbar kurs Karin. Det känns så påfyllt och stort. Det känns så underbart att känna att det finns människor som ger så mycket av sig själv till medmänniskor och världen Jag är likadan själv men ibland behöver man bli inspirerad och det har jag blivit och det känns så härligt att kunna öppna upp min röst?”

”Hej Karin och återigen tack för allt du ger och allt du ger utrymme för att växa !!!
Har svårt att hitta något just nu som kunde gett dessa dagar mer innehåll.
Men det är som du själv sa intensiva dagar som kunde behövt ytterligare en dag Men då hade man nog tänkt detsamma. Tonerna och de fina mötena bär mig hemåt och länge framöver.”